Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dolce Gusto Piccolo: merită achiziționat?

Dolce Gusto Piccolo: merită achiziționat?
Comentează 0

Dolce Gusto Piccolo este un aparat de cafea compact, care vă poate oferi o bîutură bună cu o simplă apăsare de buton. Funcționează cu capsule Dolce Gusto care sunt disponibile într-o mare varietate de tipuri. Este cel mai mic de pe piață și este destul de popular. De câte ori ți s-a întâmplat să te trezești dimineața, dar nu ești suficient de treaz sau pur și simplu nu ai suficient timp să aștepți ca aparatul tău de cafea să prepare rapid o cafea? Și din moment ce controlezi totul, de câte ori ți s-a întâmplat că ești deja prea somnoros sau că te grăbești și strici cafeaua? Iată de ce este mai bine să optezi pentru capsule Dolce Gusto și un aparat de cafea Piccolo.

Caracteristicile Krups Dolce Gusto Piccolo

Pentru început, Dolce Gusto Piccolo este unul dintre aparatele de cafea cu capsule . Este extrem de ușor de utilizat. Mergeți, apăsați câteva butoane și aveți cafeaua gata. Acest lucru nu pare a fi foarte solicitant... Bine, este posibil să aveți nevoie de mai multe explicații. Adăugați apă în tava de apă. Apăsați butonul de alimentare și, în 2 minute (sau în momentul finalizării următorului pas) veți avea încălzitorul gata. Puneți capsula, iar apoi trebuie doar să puneți paharul sau ceașca dedesubt și să apăsați butonul fierbinte sau rece și veți avea cafeaua gata.

În cadrul mărcii, Krups Dolce Gusto Piccolo concurează direct cu Melody 3 la un preț similar și este cu puțin mai mic decât Circolo. Chiar și așa, nu există prea multe diferențe între toate, dincolo de unele caracteristici, cum ar fi capacitatea rezervorului de apă, designul său întotdeauna original etc. Totul va depinde de tipul de aparat de cafea pe care doriți să îl cumpărați. De asemenea, tipul de capsule Dolce Gusto este același pentru tot brandul.

Practic și ușor de utilizat

Cunoașteți acele aparate de cafea care vă ocupă tot spațiul și care au nevoie de curățare constantă la fiecare câteva săptămâni? Și cele care fac mizerie de fiecare dată când prepari cafea? Ei bine, acesta nu este unul dintre ei. Cafeaua rămâne în recipient, așa că nu faci mizerie. Dar acesta ar putea fi atât un lucru bun, cât și un lucru rău pentru că trebuie să scoateți manual tava și să scoateți acele capsule Dolce Gusto de fiecare dată când doriți să preparați altă băutură, spre deosebire de alte aparate care te scapă automat de capsule.

Un dezavantaj al Dolce Gusto Piccolo este că capsulele păstrează o anumită cantitate de apă / lapte / ciocolată / cafea / ceai sau orice ai făcut, deci poate face puțină mizerie când le scoți. Ar trebui să le scurgeți în chiuvetă înainte de a le arunca. Puteți, de asemenea, să folosiți mașina la cea mai mică putere cu mai puțină apă, eliminând astfel tot excesul, dar, evident, asta durează puțin mai mult. Alege cafeaua preferata de la Emag!

Gama variată de băuturi pe care le puteți prepara

În prezent, puteți prepara iced latte, Chai Latte, Chococino, Mocha, multe tipuri diferite de espresso, cum ar fi decofeinizat, Barista, Ristretto, Intenso. Puteți chiar să aveți Skinny Lattes sau Cappuccino, Macchiato sau doar niște Americano, Grande sau Lungo. Toate aceste variante le puteți găsi sub forma de capsule Dolce Gusto. Există multe versiuni decofeinizate, versiuni fără zahăr pentru cei care sunt preocupați de sănătatea lor. Posibilitățile sunt nelimitate, fie că este vorba de o băutură rece sau de o băutură caldă, asta depinde de tine. În curând vor apărea mai multe arome, cu siguranță există genul care îți place. Și dacă este adevărat că capsulele Dolce Gusto pot fi puțin mai scumpe, știm cu toții că calitatea se plătește, și în acest caz cu Krups Dolce Gusto Piccolo nu atât de mult.

Dolce Gusto Piccolo este un aparat micuț, care nu ocupă mult spațiu, dar care îți poate oferi acea ceașcă de cafea de care să te bucuri dimineața devreme, doza de energie în timpul zilei sau o băutură caldă seara.


Scrie un comentariu

trimite