Vremea Romania, Arad 5°C

Stiri Arad

Doi urmăriţi general, depistaţi la Vama Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat două persoane din România pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Doi urmăriţi general, depistaţi la Vama Nădlac
Comentează 0

* În data de 14.05.2018, în jurul orei 14:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român Sorin G., în vârstă de 37 de ani, domiciliat în judeţul Gorj.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române,  un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 6 luni.

* Azi noapte, în jurul orei 01:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român Marius C., în vârstă de 23 de ani, domiciliat în judeţul Bacău.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de furt, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani şi 2 luni.

În ambele cazuri, persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Scrie un comentariu

trimite