Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doi şoferi au rămas blocați din cauza apei în pasajul de pe strada Voinicilor

Canalizarea nu a făcut față ploii din această seară, pasajul din zona Voinicilor fiind din nou inundat. De altfel, doi şoferi care s-au încăpățânat să treacă prin apă au rămas blocați.

Doi şoferi au rămas blocați din cauza apei în pasajul de pe strada Voinicilor
Comentează 1

„Cinci autoutilitare ale DGPLA au fost mobilizate în zona pasajului de pe strada Voinicilor, în zona Gemi Center și în sensul giratoriu spre Sânicolau, încă de la debutul furtunii din această seară,
Doi șoferi au ignorat avertismentele agenților DGPLA și au forțat traversarea pasajului de pe strada Voinicilor. Cum era de așteptat aceștia nu au mai putut înainta, rămânînd blocați, până la venirea echipajelor  ISU Arad și ale Companiei de Apă care început să evacueze apa acumulată în urma precipitațiilor abundente"
, susțin reprezentanții Primăriei.

Potrivit reprezentanților Companiei de Apă, Aradul a fost sub avertizare nowcasting cod portocaliu de vijelii, intensificări ale vântului și averse, ce au cumulat 35-45l/ mp. „Din cauza cantităților mari de precipitații în timp scurt, canalizarea a făcut cu greu față în mai multe zone din oraș”, susțin cei de la Compania de Apă. Astfel, în aceste condiții, în jurul orei 21.15 se acționa la pasajul de pe strada Voinicilor, în zona Gemi Center, în sensul giratoriu spre cartierul Sânicolaul Mic, dar și pe străzile: Podgoriei și N. Bălcescu.  

Fotografia principală: Mihai Chifor - AradTraffic

Foto: Poliția Locală

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite