Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Documentele oficiale ale CJA dovedesc limbajul dublu și ipocrizia consilierilor PSD”

”Documentele oficiale ale CJA dovedesc limbajul dublu și ipocrizia consilierilor PSD”
Comentează 0

Președintele Organizației Județene de Tineret a PNL Arad (TNL Arad), Andrei Fuliaș, a prezentat, joi, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul partidului, o serie de documente care ce ar dovedi că Florin Tripa și alți membri PSD ”folosesc un limbaj dublu și insistă să fie ipocriți”.

„În urmă cu doar câteva zile domnul Florin Tripa, consilier județean PSD, a afirmat că bugetul Consiliului Județean Arad ar fi fost repartizat pe criterii politice. I-am spus atunci domnului Tripa că este ipocrit și demagog atunci când face aceste afirmații, dat fiind faptul că atât el, cât și colegii săi din PSD, au votat fără niciun fel de reținere forma actuală a proiectului care face referire la buget. Mai mult decât atât, nici domnul Tripa, nici ceilalți colegi ai săi, nu au cutezat să depună amendamente pentru ca sumele să fie repartizate altfel decât au fost. A fost depus un singur amendament, cel al domnului consilier Gheorghe Sabău, iar acesta prevedea mutarea unor sume de la Livada și Gurahonț către Pecica”, a declarat Fuliaș.

Acesta a adăugat că reprezentanții PSD nu s-au abținut nici în ședințele de comisii de dinaintea votului pe proiect.

”Este adevărat, există câteva primării din județul Arad care nu au primit bani în acest moment, dar asta nu din motive politice, ci din cauza faptului că nu au avut proiecte pentru care să primească finanțări sau pentru că nu au îndeplinit anumite condiții legale care să permită acest lucru, fapt confirmat și explicat de către funcționarii publici cu mare experiență din cadrul CJA”, a adăugat Andrei Fuliaș.


Scrie un comentariu

trimite
Inchide