Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doctorița Delia Podea a fost reținută. Va fi dusă la București pentru arestare / UPDATE: Judecătorii au admis cererea de arestare preventivă

Doctorița Delia Podea, medic primar psihiatru la Spitalul Județean, vizată în dosarul privind studii clinice pentru autorizarea unor medicamente, a fost audiată pe parcursul nopții trecute, ulterior fiind reținută de procurori.

Doctorița Delia Podea a fost reținută. Va fi dusă la București pentru arestare / UPDATE: Judecătorii au admis cererea de arestare preventivă
Comentează 1

Update 1 Judecătorii au admis cererea de arestare preventivă

Doctorita Delia Podea a fost arestată preventiv în această seară. Judecătorii Tribunalului Bucuresti au admis cererea procurorilor, astfel că doctorița care ar fi făcut experimente pe bolnavi va sta 30 de zile după gratii.

ȘTIREA INIȚIALĂ


Delia Podea a fost audiată într-un birou de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, după ce în locuința acesteia și la cabinetul privat pe care-l deține în centrul Aradului au avut loc percheziții.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Ramona Bulcu, a declarat că medicul arădean va fi dus la București, în cursul zilei de miercuri.

”Nu vor mai loc audieri la București, nici în cazul medicului psihiatru din Arad, nici în cazurile celorlalte persoane vizate din alte județe. Audierile au fost făcute în teritoriu. Medicul din Arad va fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă”, a declarat sursa citată.

CITEȘTE ȘTIREA INIȚIALĂ: Percheziții la Secția Psihiatrie. Un medic lua mită pentru internări fictive, pe baza cărora beneficiarii se pensionau de boală

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite