Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doamna sportului arădean nu va fi la Rio. Dar nimeni nu-i poate şterge cariera de excepţie. Mulţumim pentru tot, Puşa

Mulţi au descoperit-o în 2008, la Beijing, când a participat la prima ei ediţie a Jocurilor Olimpice din carieră, deşi concura de când lumea. A urmat apoi prezenţa la Sydney, şi visul era la Rio. 

Doamna sportului arădean nu va fi la Rio. Dar nimeni nu-i poate şterge cariera de excepţie. Mulţumim pentru tot, Puşa
Comentează 0

Din păcate doamna sportului arădean nu va mai ajunge la JO din Brazilia pentru că pur şi simplu nu s-a calificat. La Campionatul Mondial de tir din Italia Puşa a încheiat competiţia pe locul 59, însă în ultima vreme a fost măcinată de probleme medicale. A vrut să forţeze, însă uneori când e mult...e mult. 

Lucia Mihalache rămâne cu o carieră imprsionantă în spate, cu performanţe deosebite, şi cu faptul că şi atunci când, al un moment dat, a rămas cam singura practiccantă a skeet-ului în România, nu a renunţat, ştiind că exemlul ei poate fi util. Şi aşa a fost. Au apărut alte sportive, tinere, dornice să-i calce pe urme, şi de ce nu, să-i depăşească performanţele. Indiferent de ce decizie va lua Puşa cu privire la cariera sa ulterioară, rămâne un nume de referinţă în sportul arădean şi nu numai, şi merită toate aprecierile şi mulţumirile pentru ce a făcut.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite