Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Distincția BENE MERENTI pentru Angela Giurgiu, Sebastian Rus şi Amelia Paven, de la CS „Unirea Sântana” (FOTO)

Angela Giurgiu, preşedintele secţiei de judo a CS „Unirea Sântana”, sensei Sebastian Rus şi judoka Amelia Paven au primit, ieri, din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, distincţia BENE MERENTI.

Distincția BENE MERENTI pentru Angela Giurgiu, Sebastian Rus şi Amelia Paven, de la CS „Unirea Sântana” (FOTO)
Comentează 0

„Am acordat astăzi distincția BENE MERENTI, înființată cu ocazia aniversării a 30 de ani de activitate a Consiliului Județean Arad, unor arădeni cu care ne mândrim și care au obținut rezultate remarcabile în domeniul sportului.

Pentru merite deosebite în dezvoltarea mișcării sportive din orașul Sântana, distincția a fost acordată doamnei Angela Giurgiu, președintele secției judo a Clubului Sportiv “Unirea Sântana", antrenorului Sebastian Rus și domnișoarei Paven Amelia, campioană balcanică, campioană națională la categoria U15 și medaliată cu bronz la Categoria U16.

Felicitări pentru rezultatele remarcabile, disciplină, efort, dar și primarului Daniel Sorin Tomuța pentru susținerea echipei.

Distincția BENE MERENTI a fost acordată în cadrul Concursului Internațional de JUDO, organizat cu susținerea Primăriei Sântana, a Consiliului Local, respectiv a Consiliului Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean Arad”, a scris, ieri, pe Facebook Iustin Cionca.

Sursa foto: Facebook Iustin Cionca

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite