Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dispărută găsită-n 15 minute

O femeie cu probleme psihice, dată dispărută de sora ei, a fost găsită în numai 15 minute de poliţiştii locali, care s-au mobilizat rapid.

Dispărută găsită-n 15 minute
Comentează 1

„În data de 27.09.2023, în mai puțin de 15 minute, polițiștii locali de ordine publică au recuperat o persoană de sex feminin a cărei dispariție a fost semnalată unui echipaj aflat în patrulare.

Astfel, în jurul orei 20:45, patrula care se afla în Piața Avram Iancu, a fost oprită de o femeie, care le-a comunicat faptul că sora sa, cunoscută cu probleme psihice și suspectată de consumul unor substanțe psihotrope, a plecat de acasă și nu o mai găsește. Totodată, a comunicat polițiștilor locali că femeia a fost văzută în proximitatea Teatrului Clasic Ioan Slavici.

Cele două echipaje ale Poliției Locale, aflate în teren, s-au mobilizat, identificând femeia în jurul orei 21:00, în Piața Arenei, în baza semnalmentelor furnizate de ruda sa. R.M.D., în vârstă de 36 de ani,  striga la o persoană imaginară, în momentul în care a fost găsită de echipaj.

Agenții de poliție locală au chemat o ambulanță, persoana fiind condusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, în vederea solicitării internării la psihiatrie în Timișoara, secția locală aflându-se temporar în imposibilitatea de a prelua pacienți”, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale.

Sursa foto: Poliţia Locală

 

 

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite