Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Directorul DSP Arad atrage atenţia cu privire la RISIPA şi BIROCRAŢIA din SĂNĂTATE

Doctorul Horia Timiş, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Arad, atrage atenţia cu privire la risipa şi borocraţia din Sănătate, domeniu care acum, mai mult ca oricând are nevoie de resurse, dar de resurse care să poată fi folosite acolo unde trebuie.

Directorul DSP Arad atrage atenţia cu privire la RISIPA şi BIROCRAŢIA din SĂNĂTATE
Comentează 0

„Aud 6%, 7%..8%...9% din PIB pentru sănătate. Sănătatea este acum ca și o găleată spartă. Primul lucru - trebuie eliminată risipa în toate formele ei din sistem și pierderile...apoi se alocă finanțare. Dacă ai acum 9, 10, 11% din PIB, tot atât o să "curgă" pe lângă sistem. În ultimii 10 ani a crescut finanțarea sistemului de sănătate de 10 ori....dar oare a crescut calitatea serviciilor de 10 ori????? #pecifre, a scris pe Facebook Horia Timiş.

Într-o postare anterioară, acesta vorbeşte şi despre birocraţia din sistem. Înainte de a construi spitale și orice altceva, trebuie să eliminăm birocrația din sistemul de sănătate. Este prioritatea nr.1.

Orice demers politic, administrativ este sufocat de complexitatea hârtiilor, numerelor de înregistrare, semnăturilor, dosarelor, legislației, etc”, susţine directorul DSP Arad.

Foto: Facebook Horia Timiş

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite