Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Diferențe uriașe între Trump și Macron. Cum își tratează soțiile, în fața lumii

Diferențe uriașe între Trump și Macron. Cum își tratează soțiile, în fața lumii
Comentează 0

Noul președinte al Franței, Emmanuel Macron (39 de ani), a fost învestit în funcţie duminică, 14 mai, fiind însoțit de soția sa, Brigitte (64 de ani), care părea foarte marcată de momentul solemn. Ceremonia de inaugurare a fost comparată cu cea a lui Donald Trump (70 de ani) care a avut-o alături, pe soția sa, Melania Trump (47 de ani). Însă, specialiștii au remarcat diferențe între caracterele celor doi lideri, atât în atitudinea afișată, cât și în comportamentul cu soțiile lor, primele doamne.

Căsnicia dintre Emmanuel Macron și Brigitte Trogneux a captat atenția întregii lumi, datorită diferenței de vârstă. Interesant este că și între Donald și Melania Trump există cam aceeași diferență, însă nu la fel de multă lume a fost la fel de curioasă și interesată de acest subiect.

Judi James, expert în citirea limbajului corpului, este de părere că, la ceremoniile de investire ale celor doi, s-au remarcat diferențe mari între atitudinea și comportamentul față de partenerele lor.

Energic și carismatic, Macron părea mai degrabă un actor care juca rolul președintelui într-un serial Tv. Prin multe feluri, soția sa a adoptat o atitudine sigură pe ea, care își trage imaginea departe de stereotipuri. Pe toata durata inaugurării, cei doi s-au privit cu egalitate și admirație, mai ceva ca Barack şi Michelle Obama în timpul ceremoniei sale. Brigitte s-a uitat lung și cu afecțiune la soțul său, dar avea în privire și o sclipire, ca atunci când îți vezi cel mai vechi și bun prieten realizându-și visurile cu care te bătea la cap de când erați mici.

Brigitte a afișat și o atitudine puternică și sigură pe ea. Faptul că Emmanuel i-a luat mâinile între ale lui în momentul sărutului, și nu și le-au luat reciproc, ea rămânând pe poziție, ar putea sugera că ea este ”puterea” în relația celor doi.

macron

Emmanuel Macron și Briggite au o relație închegată.

foto: Getty

Citeste mai mult pe click.ro


Scrie un comentariu

trimite
Inchide