Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

DGASPC ARAD și mai mulți asistenți sociali nominalizați la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială!

Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială 2018 organizată de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) se va desfășura anul acesta pe 20 martie, la București, iar DGASPC Arad  a fost nominalizată  la categoria instituția anului. Directorul general al DGASPC Arad, Erika Stark, a fost nominalizată pentru premiul acordat pentru întreaga carieră în promovarea asistenţei sociale.

DGASPC ARAD și mai mulți asistenți sociali nominalizați la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială!
Comentează 0

De asemenea, cinci asistenți sociali care activează în servicii și centre ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad au fost nominalizați la diverse categorii, începând cu premiul asistentul social al anului, din domeniul protecţiei copilului, incluziunii persoanelor fără adăpost, până la asistentul social din domeniul prevenirii/reducerii riscurilor asociate infecției cu HIV, consumului de droguri și exploatării sexuale. Recunoașterea publică, rezultatele profesionale deosebite, constituirea de modele de urmat și contribuția la promovarea imaginii profesiei, vor stabili și anul acesta câștigătorii, subliniază organizatorii.Am primit cu bucurie vestea nominalizării la Gala Asistenței Sociale organizată la nivel național de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România. Pentru mine personal reprezintă o onoare, dar și o recunoaștere a profesionalismului și seriozității de care dă dovadă echipa de specialiști ai Direcției pe care o conduc. Atât instituția, cât și colegi de-ai noștri sunt onorați de aceste nominalizări, cu atât mai mult cu cât suntem în competiție cu instituții publice sau organizații neguvernamentale cu performanțe remarcabile în domeniu, din întreaga țară. Mai mult decât orice câștig, este importantă participarea pentru că ne obligă sa fim, an de an, mai buni și mai bine pregătiți. declară Erika Stark, director general DGASPC Arad.

Aflată la cea de-a cincea ediție, gala urmărește punerea în valoare a profesiei de asistent social şi premierea progreselor realizate în cele de peste două decenii de la reconstruirea sistemului de asistență socială.

În perioada 19 – 26 februarie, cei nominalizați pot fi votați online pe site-ul dedicat Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite