Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dezbatere publică online pentru Teatrul Vechi

Primăria anunţă că va organiza o dezbatere publică online pentru a se discuta despre oportunitatea achiziţionării clădirii Teatrului Vechi. Dezbaterea va avea loc vineri, începând cu ora 11, fiind iniţiată de   Comisiei de educație, cultură, culte, copii, tineret, sport și turism a Consiliului Local Municipal.

Dezbatere publică online pentru Teatrul Vechi
Comentează 0

„Facem precizarea că dezbaterea se va desfășura prin platforma online ZOOM, timp de 40 de minute. Această sesiune poate fi prelungită cu încă o sesiune cu aceeași durată, dacă se constată această necesitate.

Persoanele care doresc să participe online la dezbatere vor anunța până cel târziu la data de 22.10.2021, ora 9.00 intenția de participare și totodată, vor transmite opiniile pe care urmează să le pună în discuție, la adresa de e-mail dezbaterepublica@primariaarad.ro, unde vor preciza: numele, numărul de telefon, instituția/organizația pe care o reprezintă și adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online.

Persoanele care doresc să ia cuvântul în cadrul dezbaterii vor trebui să specifice acest lucru în cadrul aceluiași e-mail.  Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea subiectului aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.

Transmiterea solicitării de participare la dezbaterea publică reprezintă acordul explicit al expeditorului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul îndeplinirii unor obligații legale de către Primăria Municipiului Arad”, se arată într-un anunţ al Primăriei.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite