Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dezastru în intermediară pentru UTA şi Pâncota

Intermediară dezastruoasă pentru reprezentantele Aradului în liga secundă.
 

Dezastru în intermediară pentru UTA şi Pâncota
Comentează 0

Chindia Târgovişte - UTA 3-0

După o etapă liberă UTA juac în Cetatea Chindiei cu o formaţie care sâmbătă a suferit la Pâncota. Teoretic alb-roşii aveau premise pentru a obţine un rezultat bun. A rezultat însă un eşec la scor, rezultat care a dus Chindia din nou pe primul loc al seriei. Practic cel mai dur eşec al elevilor lui Roland Nagy în acest sezon. Popa a deschis scorul în minutul 43, Cerchez l-a majorat la două minute după pauză, iar Honciu a pus cireaşa pe coliva arădenilor. Un meci în care Hlistei în 3 rânduri şi Burlă au semnat ocaziile UTA-ei. Echipă care totuşi în ciuda eşecului e pe 3 în clasament.

UTA: Miron – Polgar, Botiș, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Hlistei (Rus) – Man (Jorza), Curtuiuș.

............................................................

CSM Rm. Vâlcea - Şoimii Pâncota 2-1

Şoimii mai aveau de 2 bani speranţă pentru a prinde play-offul. Pentru asta aveau nevoie de succes la Rm. Vâlcea. Nu a fost însă suficientă teorie, pentru că practica i-a "omorât" pe elevii lui Ionuţ Popa. Chiar dacă startul partidei a aparţinut oaspeţilor. Maii întâi Leucuţa a deschis scorul în minutul 12, un minut mai târziu Mihai ratând incredibil şansa desprinderii. Gazdele au echilibrat disputa, şi după pauză au lovit decisiv. Mai întâi Luduşan a egalat în minutul 65, apoi mijlocaşul şoimilor Pirtea vede cartonaş roşu direct pentru  lovitură cu cotul, iar în prelungiri Firţulescu marchează golul decisiv, care trimite Pâncota într-un play.out pe care se tot spera că va putea fi evitat.

Şoimii Pâncota: Cioară – D. Dan, Crişan, Dubeştean, Siminic – Fuchs (Suciu), Issa – Leucuța (Gâlcă), Dragalina, Pirtea – A. Mihai (Vasi).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite