Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Deținut mort în spital; vezi dacă avea sau nu COVID-19

Un deținut de la Penitenciarul Arad a murit în cursul zilei de ieri. Potrivit reprezentanților instituției, persoana a acuzat o stare de rău pe fond medical, a fost chemată Ambulanța, pacientul a fost stabilizat inițial, însă în cele din urmă a murit la spital.

Deținut mort în spital; vezi dacă avea sau nu COVID-19
Comentează 0

„În data de 05.11.2020, în jurul orelor 17.50, o persoană privată de libertate custodiată de Penitenciarul Arad a reclamat o stare de rău pe fond medical.  A fost anunțat de îndată personalul medical aflat în serviciu, fiind solicitat și sprijinul Serviciului de Ambulanţă Arad. Personalul medical a reuşit stabilizarea pacientului, ulterior fiind transportat la un spital din reţeaua sanitară publică pentru investigaţii şi tratament de specialitate. În ciuda efortului personalului medical, în jurul orei 20,40 s-a declarat decesul. Menţionăm faptul că persoana în cauză, vârstnică, se află  în evidenţa cabinetului medical cu multiple afecţiuni medicale cronice. Totodată, sublinem că decesul nu intră sub incidența actualului context epidemiologic”, susțin reprezentanții Penitenciarului Arad.

În conformitate cu procedurile legale, administrația locului de deținere a procedat la informarea: familiei persoanei decedate, Judecătorului de supravegehere a privării de libertate de la Penitenciarul Arad, Parchetului de pe Lângă Judecătoria Arad şi a Poliţiei Municipiului Arad.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide