Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Detalii terifiante despre Luiza, prima fată ucisă la Caracal: Ar fi fost ţinută sechestrată timp de 3 luni, violată şi ucisă în iulie

Familia Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută acum patru luni, a fost umilită de autoritățile statului român. Poliția nu a luat cazul în serios crezând că fata a fugit cu un băiat. Până duminică, când suspectul a recunoscut că i-a curmat zilele, familia s-a agăţat de speranţa că adolescenta va fi găsită teafără. Conform unor informații obținute de România TV, Luiza Melencu, fata care a dispărut în luna aprilie, ar fi fost ținută în viață vreme de trei luni de zile, timp în care Gheorghe Dincă ar fi violat-o. Ulterior, fata a fost ucisă și înlocuită cu o nouă victimă, Alexandra Măceșanu.

Detalii terifiante despre Luiza, prima fată ucisă la Caracal: Ar fi fost ţinută sechestrată timp de 3 luni, violată şi ucisă în iulie
Comentează 0

Criminalul de la Caracal a folosit aceeaşi metodă pentru a le prinde pe Alexandra şi Luiza: le-a luat cu mașina la ocazie, a profitat de faptul că făceau naveta atunci când nu mai prindeau microbuzul. Potrivit propriei mărturisiri, Gheorghe Dincă a încercat să întrețină relații sexuale cu ele, fetele s-au opus.

Surse din ancheta crimelor din Caracal au dezvăluit pentru Adevărul ce au reuşit anchetatorii să afle de la criminalul din Caracal în timpul audierilor din noaptea de duminică spre luni, 29 iulie.

Gheorghe Dincă a declarat la interogatoriu cum a ucis-o pe Luiza Melencu, adolescenta dispărută în 14 aprilie 2019. Criminalul a spus că a răpit-o după ce a luat-o la ocazie, a violat-o timp de trei luni, apoi a ucis-o şi i-a aruncat cadavrul în Dunăre. Potrivit surselor din anchetă, Gheorghe Dincă ar fi declarat că a luat decizia s-o ucidă pe Luzia la jumătatea lunii iulie, după ce-ar fi aflat că dosarul dispariţiei fetei a fost preluat de DIICOT.

Oamenii legii au descoperit în curtea casei lui Dincă din Caracal probe ADN despre care bănuiesc că sunt ale altei victime, putând fi ale Luizei, urmând ca testele să lămurească acest aspect.

 Alexandra a apucat să spună, în timpul apelulului la 112, că a fost violată, bătută și legată. A fost prinsă însă de ucigaş că a sunat după ajutor şi acela a fost momentul în care a omorât-o.

Gheorghe Dincă a dat detalii despre cele două CRIME, apoi I S-A FĂCUT RĂU. Ce decizie au luat procurorii DIICOT

"În cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut că a ucis victima pe 25 iulie, în jurul orei 12:00, la domiciliul său şi ulterior i-a incinerat corpul. Inculpatul a declarat că a agresat-o suprimându-i viaţa atunci când a surprins-o cu telefonul în mână. Cu privire la cea de-a doua victimă există indicii că inculpatul a săvârşit acelaşi gen de infracţiuni şi urmează să ofere detalii", a spus procurorul DIICOT duminică seara.

Sursa: rtv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite