Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Detalii ŞOCANTE despre salamul din magazine. Cât este de PERICULOS pentru sănătate

Salamul conține o mulțime de substanțe dăunătoare care ne pot îmbolnăvi grav. Mai mult, unele chimicale ne fac să devenim dependenți de mezeluri, informează România TV.

Detalii ŞOCANTE despre salamul din magazine. Cât este de PERICULOS pentru sănătate
Comentează 0

În ultima vreme, medicii ne avertizează tot mai des cu privire la calitatea alimentelor pe care le consumăm. Chiar şi ministrul Agriculturii spunea că fructele şi legumele de import sunt pline de pesticide şi de substanţe chimicale, chiar dacă ar trebui să fie extrem de sănătoase.

De această dată, medicii ne anunţă că pe lista alimentelor extrem de nesănătoase putem introduce şi salamul. Nutriţioniştii susţin că acesta este o adevărată bombă cu ceas pentru sănătatea noastră.

Mai mult, se pare că o mulţime de mezeluri conţin nitraţi. Este vorba despre nişte substanţe care menţin culoarea frumoasă a produsului, dar care pot produce intoxicaţii grave. De asemenea, mezelurile conţin fosfaţi care împiedică fixarea calciului în oase, în special la copii, dar şi glutamat de sodiu, o substanţă care ne face să mâncăm continuu, să devenim dependenţi de aceste alimente.

sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite