Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Despre UTA la emisiunea ” Repriza de sport”

Despre UTA la emisiunea ” Repriza de sport”
Comentează 4

Seria emisiunilor ”Repriza de sport” de la Radio Joy Fm România continuă și în anul acesta. Vineri , 12 ianuarie, de la ora 13,05, pe frecvența 93,4 Fm, vom vorbi despre UTA. O echipă fără stadion în orașul pe care îl reprezintă. O echipă ce a trecut prin mai multe procese de transformare în ceea ce privește lotul de jucători. Repornită spre prima scenă a fotbalului românesc acum câțiva ani din liga a IV-a, UTA a schimbat foarte multi jucători și antrenori. Dintr-un lot format numai din fotbaliști autohtoni, ”Bătrâna Doamnă” a încercat pe parcursul acestor ani ,să caute, să folosească , să aducă jucători cu experiență , sperându-se în valoarea lor mai ridicată, jucători care evoluaseră în ligile superioare, dar care nu au dat satisfacția dorită. 

S-au consumat muți bani, fondurile fiind reîmprospătate cu încasări făcute prin vânzarea talentelor formate în Arad, dar se pare că izvoarele au secat. Acum, disperată sau obosită, conducerea clubului cere ajutor persoanelor cu potențial financiar, strigăt de ajutor rămas , din păcate , fără efect.

Ce va a duce viitorul? Care sunt ” mieii” care vor fi sacrificați anul acesta? Care e stiuația actuală a celor două stadioane pe care UTA va putea evolua în meciurile din Arad? 

Întrebări ale căror răspunsuri vom încerca să le aflăm vineri de la ora 13,05, de la invitatul meu la ”Repriza de sport”, unul dintre cei trei antrenori ai roș-albilor, Cristi Păcurar.

Vă aștept și pe dumneavoastră stimați ascultători cu întrebări, păreri și propuneri la nr. de tel. 0357 08 99 01 sau pe pagina de facebook ioan hamza

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite