Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Despre succes, talent şi har într-o nouă ediţie a emisiunii „Îngeri fără aripi!”

Despre succes, talent şi har într-o nouă ediţie a emisiunii „Îngeri fără aripi!”
Comentează 1

Prima invitată a moderatorului Florin Mariş este Paula, cea care i-a fost parteneră  de scenă şi alături de care a câştigat locul III la Festivalul naţional de muzică de la Mamaia, secţiunea Creaţie. Veţi afla ce a urmat după succesul de la Mamaia. Alături de Paula, în platoul Tv Arad este şi soţul ei, Ilie Cheşa, omul care a împlinit-o cu adevărat.

Orlando Toader lucreză de peste 20 de ani în presa locală şi este iniţiatorul unui festival folk, unul dintre puţinele din ţară.  De 14 ani încoace festivalul reuneşte nume mari ale muzicii de gen, pe pajiştea Castelului Mocioni de la Bulci, care a devenit centrul mişcării folk din România.

 Nu a avut o copilarie uşoară. A fost însă înzestrat cu o mare capacitate de a învăţa, a munci, a se implica şi de a dărui la rândul său. A avut alături oameni care au crezut în el. Tânărul a trecut de la proiecte culturale, educaţionale şi sportive la statutul de deputat. Glad Varga povesteşte momente inedite ale vieţii sale.

Arthur Horeanu are 18 ani şi are spectacolul în vene. Este energic şi plin de pasiune. Arthur  a ajuns de la Vocea României Junior pe scena SuperStar România! Ioana Hotăran, colega de platou a moderatorului Florin Mariş, va afla ce planuri muzicale şi nu numai are talentatul arădean în continuare.

Duminică, 3 Aprilie, nu rataţi o nouă ediţie „Îngeri fără aripi!” De la ora 17, la Tv Arad !

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite