Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Designerul arădean a participat, alături de zeci de invitați, la FACELIST PARTY, petrecere, organizată de știrista ANDREEA ESCA.

Designerul arădean a participat, alături de zeci de invitați, la FACELIST PARTY, petrecere, organizată de știrista ANDREEA ESCA.
Comentează 0

 Petrecerea știristei PRO TV a avut un dress-code, iar Eli Lăslean, la fel ca toți invitații,  s-a conformat. Cea care s-a ocupat de imaginea designerului arădean este make-up artistul vedetelor, Mirela Vescan, de care o leagă o lungă prietenie. Designerul și-a asortat ținuta picturii faciale, iar rezultatul a fost, unul pe măsură.

 Petrecerea mondenă a fost organizată, de Andreea Esca. Aceasta și-a lansat, într-un mediu inedit, propria publicație, on-line de life-style feminin, ALISTMAGAZIN.  După plecarea de la revista THE ONE,  pe care a condus-o 10 ani, Andreea Esca se lansează în mediul on-line, cu un proiect 100 % personal, de care se va ocupa, în paralel cu activitatea tv.

 Interpretul care a întreținut atmosfera a fost Carla's Dreams, al cărui stil a impus dress-codul petrecerii.  La petrecere au fost prezenți atât soțul cât și fiul Andreei Esca, alături de zecile de invitați, printre care vedetele Andreea Bălan, Delia, Paula Chirilă, Florentina Opriș, DJ Wanda, Dana Rogoz, Cornel Ilie de la Vunk, top modelul internațional Ana Maria Bucura.

 Eli Lăslean s-a numărat printre invitații de suflet ai Andreei Esca. Fotografiile evenimentului au ajuns pe reţelele de socializare, spre deliciul fanilor designerului arădean.

(FOTO FB : ELI LASLEAN  +  www.alistmagazine.ro )

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite