Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Deși este sub control judiciar, Ponta a primit derogare din partea PSD pentru a candida la parlamentare

Deși este sub control judiciar, Ponta a primit derogare din partea PSD pentru a candida la parlamentare
Comentează 0

PSD a decis că Victor Ponta poate candida a alegerile parlamentare. Fostul premier primit derogare de la Codul de etică.

Codul de etică nu mai are etică. Victor Ponta poate candida pe listele PSD, chiar dacă este sub control judiciar în dosarul Tony Blair. Decizia a fost luată azi de liderii social democraţi, reuniţi în Delta Dunării.

 Potrivit Codului de Etică al PSD, cei care se află sub control judiciar nu primesc sprijinul partidului.

Liviu Dragnea a declarat încă de la începutul săptămânii că fostul premier Victor Ponta rămâne pe listele PSD la alegerile parlamentare.

"I-am cerut exact ce-mi cer și mie — să muncim împreună și cu ceilalți colegi pentru România, așa cum a făcut mereu. Și muncește în PSD, este membru în PSD, va fi pe listele noastre. Am spus-o și ieri, nu știu cât mai românește să spun, azi și mai apăsat. Este un subiect închis din punctul meu de vedere și al lui. Nu cerem ceva în mod special cuiva, dar fiecare ne-am împărțit sarcinile în partidul ăsta, așa cum am făcut în permanență. Și faptul că va coordona partea de bani pentru români mie îmi dă foarte multă liniște și multă încredere, atât pentru conținutul programului de guvernare în partea asta, cât și pentru șansa ca românii să înțeleagă mult mai bine ce vrem noi să facem", a precizat Dragnea, la sediul PSD, la finalul unei întâlniri cu Victor Ponta.

El a reafirmat că nu se discută, în aceste trei luni care au rămas până la alegerile parlamentare, despre funcții.

"Cred că oamenii sunt mai interesați de ceea ce facem pentru ei. (...) Le dăm o șansa adversarilor noștri care nu au program de guvernare (...) să înceapă discuții despre persoane", a motivat Dragnea.

Sursa: realitatea.net

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite