Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Deși a fost frig și vânt, sâmbătă, Baza sportivă” Viitorul” din Sînleani a fost plină de copii și părinți

Viitorul Arad 2009 -  UTA I 2008  0-2.

Deși a fost frig și vânt, sâmbătă, Baza sportivă” Viitorul” din Sînleani a fost plină de copii și părinți
Comentează 0

Frigul l-au resimțit doar părinții, deoarece tinerii fotbaliști nu au stat o clipă. Părinții au ocupat locul dinspre barul bazei, unde, Gio Catanzariti servea  cafea caldă celor dornici, iar locul din spatele porții dinspre șosea era plin de mașini devenite ”tribune” încălzite pentru  părinții îmbrăcați mai sumar.

Începând cu ora 10 și până după-masa la 14 pe teren s-au desfășurat meciuri din competiții rezervate diferitelor categorii de vârstă din fotbalul juvenil județean.

Cel mai urmărit meci a fost cel dintre echipele de juniori E, Viitorul Arad 2009 - UTA  I 2008, din cadrul celei de-a doua etape.

UTA venea după dramatica înfrângere ( 4-5) din prima etapă împotriva celor de la Academia Brosovszky, după ce a condus cu 4-0, și toată lumea credea că ieri elevii lui Herman si Diarra vor avea o simplă partidă de răzbunare pentru eșecul de pe CPL. Mai ales că Flavius Pavel a prezentat o echipă alcătuită din copii născuți în anul 2009 și chiar 2010.

N-a fost să fie atât de ușor. UTA I 2008 a câștigat, într-adevăr,dar cu greu. Doar două goluri au reușit roș-albii să înscrie în poarta Viitorului . Primul , în minutul 22 , când șutul lui Andrey Șusca de la mare distanță a trecut peste portarul Luca Stoica.  Iar al doilea, Daniel Dolga , cu 2 minute înainte de finalul partidei. Poate că numărul de goluri era mai consistent în cele două porți, dar prestațiile celor doi portari, Stoica de la Viitorul și Pop de la UTA au fost de excepție. De remarcat și dăruirea până la lacrimi a jucătorului cu nr. 3 de la Viitorul, Răzvan Popian, care deși evolua cu ochelari pe ochi, deși și-a spart buza , deși avea julituri pe picioare, a reușit , ca fundaș să oprească multe din acțiunile adversarilor.

Restanța acestei etape, UTA II 2008 - Academia Brosovszky se va disputa marți, 19 martie, începând cu ora 17 , pe terenul sintetic Șega, iar sâmbătă, 23 martie, de la ora 11, tot pe Șega , UTA I 2008 va întâlni UTA II 2008.

Iată echipele care au evoluat ieri la Sînleani:

Viitorul Arad 2009: Fador, Catanzariti, Drăgoiu, Sîrb, Iorgov, Șulea, Antochi, Trif,Stoica, Popian Dan, Lobonț, Moni, Sala, Pocrișer și Hanc. Antrenori : Flavius Pavel și Adrian Sas

UTA I 2008: Pop, Baias, Berar, Bota, Bundik, Leș, Popa, BUza, Faur, Glevan, Șusca, Moisa, Dronca,Corchiș, Dolga și Ronai. Antrenori: Ioan Herman și Diarra Abdoulaye.

Au arbitrat : Sorin  Saladea și  Lucian Berariu

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite