Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Deputatul Florin Tripa este solidar cu „dezinformarea”?

Noi știam că la capitolul inteligență pseudo-deputatul Florin Tripa nu excelează, neuronii pe care considerăm că încă îi mai are nu sunt mulți, maxim trei. Știam că toată cultura acestui pseudo-parlamentar încape pe un bilet de tramvai, dar să scoți așa inepții înseamnă că mai pui și frână.

Deputatul Florin Tripa este solidar cu „dezinformarea”?
Comentează 0

Într-o postare pe facebook, Tripa ne scrie că nu înțelege(nu ne miră deloc) vrajba din societatea românească și nu este el de acord cu așa numită „dezinformare” din mass-media. Acest Florin Tripa, personajul a cărui involuție mentală este clar dovedită, ne vorbește despre evoluția românilor la nivel mental. Din taoată această „dezinformare” cum o numește pseudo-deputatul Tripa, cum că Dragnea, șeful cel mai mare a PSD-ului este un penal condamnat la 3 ani și 6 luni de pușcărie, noi vrem să-i spunem că nu este deloc o dezinformare sau o manipulare, ci un fapt real. Domnule Tripa, chiar Dragnea este un penal, un condamnat la închisoare cu executare.

În altă ordine de idei, românii nu cer demisia acestui penal din fruntea ciumei roșii, numită PSD. Pur și simplu cer demisia din funcția pe care o deține în Parlament, că așa zice legea. Iar treaba cu prezumția de nevinovăție funcționează doar până în momentul în care judecătorii dau un verdict, în cazul lui Dragnea închisoare cu executare.

Nu știm cine vă manipulează domnule Tripa, dar credem că vă vrea răul, iar dacă ați scos-o din puțul gândirii dumneavoastră, atunci nu ar trebui să mai vorbiți de evoluția mentală a românilor, nu sunteți îndreptățit. Despre „dezinformarea” cu firma „Tel Drum” nu ne spuneți nimic? Vă vor spune cu siguranță acei „dezinformatori” din mass-media, acei „manipulatori” loviți cu pumnii de șeful PSD Arad, Dorel Căprar. Toate la vremea lor!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite