Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Deputatul Căprar confundă vedeniile cu viziunea!

Deputatul Căprar confundă vedeniile cu viziunea!
Comentează 1

Dacă tăcea, filosof rămânea! (cum a făcut antropologul Fifor, filosof undercover). Dar nu este cazul: deputatul Căprar a ales din nou să debiteze nişte prostii cu pretenţii de lecţii politice. CET a ajuns într-o situaţie critică, era iminentă sistarea căldurii şi a apei calde chiar de săptămâna aceasta şi a cerut cu disperare ajutor Guvernului şi autorităţilor locale. Primăria a răspuns prompt, a convocat CLM şi a alocat banii (6 milioane de lei) de care avea nevoie CET. Guvernul... nimic, Zero! În loc să se ascundă de ruşine,  mai ales că PSD Arad are şi un ministru, pe senatorul Fifor, în loc să se facă mici, mici de tot să treacă neobservaţi, pesediştii glăsuiesc prin deputatul Căprar.

Aflăm de la marele preşedinte deputat că administraţia nu are viziune. Ne-am fi aşteptat să ne lumineze deputatul (e în branşă!), să ne ofere perspectiva, viziunea salvatoare. Ce să vezi? Deputatul nu are viziune, are vedenii. El a răstălmăcit vorbele propriului ministru, Toma Florin Petcu şi a secretarului de stat Doru Vişan, cum că Guvernul nu finanţează CET. Pe bune? Ăia au spus altceva, că CET-urile pot fi şi sunt susţinute de Guvern. Ca dovadă, dacă vrea vizionarul în devenire să verifice, Guvernul chiar sprijină financiar CET-urile din ţară, acolo unde PSD vrea să ajute oamenii, unde sunt politicieni care au un cuvânt de spus în PSD. Mai cu seamă că s-a lăudat că a fost la CET, şi-a notat problemele şi a promis sprijin guvernamental!

Aflăm de la deputatul roşu că problema Aradului este că are excedent bugetar. Deci, Guvernul PSD sprijină administraţiile sărace şi cinstite, după modelul Iliescu? Corect ar fi să respecte Aradul, să nu ne ducă la acelaşi nivel cu Teleorman... Dar pentru asta, am avea nevoie de parlamentari PSD cu sânge în ei, care să ridice vocea pentru arădeni, nu să stea cu capul plecat la Bucureşti.

            „Calea normală şi logică”, ne spune noul vizionar era să se plătească gazul din excedentul bugetar. No bine, dar a uitat deja că a mai avut o „viziune” luni, când a propus nişte inginerii financiare nelegale, prezentate cu pretenţii de soluţii pentru CET? Aşa se întâmplă când confunzi viziunea cu vedeniile. Viziunea e o strategie pe termen lung, vedeniile trec repede. Din păcate pentru cei pe care îi bântuie, vin altele...

 


Scrie un comentariu

trimite