Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Depistat la vamă, cu o armă și muniție

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase cercetează un bărbat de 61 de ani, din județul Bistrița-Năsăud pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

Depistat la vamă, cu o armă și muniție
Comentează 0

Bărbatul a fost depistat în P.T.F. Nădlac, în timp ce încerca să treacă cu o armă de tir sportiv cu aer comprimat, calibru 6,35 și 875 de alice aferente, pe care le-ar fi achiziționat din Spania și nedeclarate la intrarea în România. În urma verificărilor, s-a constatat că nu este deținător legal de armă. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Miercuri seară, în jurul orei 23.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, poliţiştii de frontieră au efectuat formalitățile necesare pentru trecerea frontierei de stat asupra pasagerilor unui autocar înmatriculat în România.

Cu ocazia formalităţilor, în urma controlului amănunţit efectuat asupra bagajelor unui cetăţean român, pasager in autocar, printre bunurile personale, a fost descoperită o armă de tir sportiv şi cinci cutii metalice cu muniţie pentru arma respectivă. Persoana respectivă nu o declarase la intrarea în ţară şi nu deținea autorizație de introducere în țară conform prevederilor legale în vigoare.


Scrie un comentariu

trimite