Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dependent de o cunoscută băutură carbogazoasă. Un brazilian susține că n-a mai băut apă de cincizeci de ani

Un brazilian în vârstă de 70 de ani a devent vedetă locală pretinzând că de 50 de ani n- a băut decât Coca Cola pentru a se hidrata. Aparent, dieta nu pare să fi avut consecințe asupra sănătății sale, dar spusele sale nu pot fi dovedite.

Dependent de o cunoscută băutură carbogazoasă. Un brazilian susține că n-a mai băut apă de cincizeci de ani
Comentează 0

„Ar putea părea fals pentru cineva care nu-l cunoaște și este destul de incredibil. Dar, din câte îmi amintesc, bea doar sucuri, chiar și cu înghețată”, a mărturisit finul său, potrivit The Mirror, citat de Rador.

Un videoclip cu el într-o cafenea locală a devenit popular pe rețelele de socializare. În imagini, el poate fi văzut cum toarnă o cutie de suc pe înghețată, apoi începe să o bea cu o lingură.
Prin urmare, ar fi trecut o jumătate de secol de când omul s-a hidratat doar cu Coca-Cola. „Preferă să bea suc, dar are grijă de el însuși. Se duce la toți medicii, ia toate medicamentele”, a adăugat finul său.

Cert este că septuagenarul nu este deloc un exemplu de urmat. Sucurile nu înlocuiesc apa și sunt, indiferent de formula lor, periculoase pentru sănătate. O cutie de 33 cl de Cola clasică conține, pe lângă aditivi, 37 de grame de zahăr, cantitate care corespunde la șapte cuburi de zahăr.

O concentrație care poate duce rapid la obezitate și diabet și care ar duce la dependență. În ceea ce privește versiunea fără zahăr, conține aspartam, un îndulcitor artificial evidențiat ca fiind cancerigen într-un aviz OMS din iunie 2023.

Sursa: realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite