Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Demisie din USR. Cornel Mierluț vorbește despre interese personale, clanuri, duplicitate și non-combat cu neocomuniștii

Cornel Mierluț, un userist din Brusturi, candidat al formațiunii pentru un post de consilier local, și-a anunțat demisia pe Facebook. Bărbatul vorbește despre interese personale, clanuri, duplicitate și non-combat cu neocomuniștii.

Demisie din USR. Cornel Mierluț vorbește despre interese personale, clanuri, duplicitate și non-combat cu neocomuniștii
Comentează 0

Demisionez din USR BrusturiRenunț la calitatea de membru al partidului USR. Renunț la candidatură pentru consilier local.

Motive:

- Alianța locală USR-PLUS nu există;

- Candidații USR Brusturi, Ştefan Gug, Ionuț Vantruba, Vlad Ghitea și Călin Vese urmăresc prin candidaturile lor doar interese personale, alături de clanurile familiale ale PSD;

Inactivitate lor din campania electorală, refuzul colaborării pre și post electorale cu PNL, m-au determinat să cred că fac jocul PSD, ce este inacceptabil și refuz să girez această duplicitate politică; Am încercat să orientez doctrinar USR spre liberalism dar ei preferă non combat față de neocomuniștii din PSD Brusturi. Parțial îi înțeleg, dar nu-i aprob. Sunt prinși prea tare în jocul de interese al clanurilor familiale din comună.

Mă adresez celor ce au o viziune politică de centru dreapta, alegătorilor ce resping politica eșuată a PSD și primarului Livia Bârlau, de a da un vot UTIL pentru candidatul la funcţia de Primar a domnului RADU GAVRA - PNL, singurul competitor capabil să schimbe în bine administrarea comunei, prin accesarea de fonduri europene, ajutat de viitorul președinte al Consiliului Județean Bihor, ILIE BOLOJAN, afirmă Cornel Mierluț.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite