Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Delegație din Moldova, în vizită la Arad (FOTO)

O delegație formată din oficiali din Republica Moldova a fost prezentă astăzi la Consiliul Județean Arad, luând contact cu ceea ce înseamnă administrarea județului și proiectele pe care instituția le derulează.

Delegație din Moldova, în vizită la Arad (FOTO)
Comentează 0

Cei 22 de membri ai delegației au fost primiți de Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, și au avut un dialog deschis raportat la realitățile politice, economice și administrative din România, respectiv Republica Moldova, iar dr. Andrei Ando, directorul Direcției de Comunicare, Strategii Administrație Publică, a prezentat oportunitățile de investiții, respectiv de petrecere a timpului liber în județul Arad.

„Le-am prezentat oaspeților noștri județul Arad, dezvoltarea pe care o avem, în special prin fondurile europene și deschiderea pe care ne-o conferă statutul de membru al Uniunii Europene. Consiliul Județean Arad este deschis la colaborarea cu administrații din Republica Moldova, suntem înfrățiți cu trei raioane moldovenești, Ialoveni, Ungheni și Anenii Noi, și am oferit chiar un sprijin concret, alocând sume importante confinanțând proiectul de construire a stadionului din Ialoveni, respectiv achiziționarea și instalarea sistemului/aparatului roentgen la Centrul de sănătate Anenii Noi, fiecare finanțare fiind de 50.000 de euro”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Delegația din Republica Moldova a fost însoțită la Consiliul Județean de Ramona Lile, rectorul Universității „Aurel Vlaicu” din Arad. Delegația moldavă a avut o întâlnire de lucru la Universitatea „Aurel Vlaicu”, având ca temă managementul ariilor naturale protejate din România respectiv Republica Moldova.

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite