Vremea Romania, Arad 15°C

Stiri Arad

Declaraţii la final de triunghiular

Triunghiular interesant iar la Sânicolau Mic, cu UTA şi Pecica în prim plan, ambele devansând Ineul. Iată ce au declarat antrenorii celor 3 formaţii la final.
 

Declaraţii la final de triunghiular
Comentează 0

dorința de a începe cât mai repede campionatul e mare. Rămânem cu un antrenament reușit, pe o suprafață de teren destul de grea, dar apropiată de cea cu care ne-am putea reîntâlni peste două săptămâni”, a spus „secundul” UTA-ei, Cristian Todea.

„Principala noastră problemă este că suferim la finalizare. Din păcate, jucăm steril. Azi nici nu am mai ajuns la fel de ușor în situații clare de gol, dar și când am ajuns am ratat. Săptămâna viitoare așteptăm răspuns de la câțiva jucători cu care suntem în negocieri. E vorba despre doi mijlocași și un atacant, dacă reușim să îi luăm cred că se vor schimba puțin lucrurile”, a spus principalul Ineului, Cristian Sculici.

„În special în partida cu UTA le-am cerut jucătorilor mei să nu ne facem de râs, căci o înfrângere la 3-4 goluri diferență ne-ar fi demoralizat puțin. A ieșit o remiză prețioasă ca și rezultat, dar, pentru mine, a fost mai important să văd lipsurile echipei mele în fața unei formații ce ne-a pus probleme, prima din această iarnă. În campionat, astfel de ratări precum cu Ineul le vom plăti, trebuie să fim mereu concentrați și responsabili”, a spus şi antrenorul Pecicăi, Lucian Ciba.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite