Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De neimaginat: Proprietarul unui refugiu din județul Hunedoara își strigă bucuria pe Facebook: „De câte ori crapă vreun alpinist, mă bucur ca un copil”

Alpinistul arădean Zsolt Torok nu scapă de proști nici după moarte. Dacă în urmă cu câțiva ani a intrat în gura extremiștilor maghiari pentru simplul motiv că dorea să ducă drapelul României pe Everest, acum proprietarul unui refugiu din județul Hunedoara își manifestă bucuria pe Facebook că a mai murit încă un alpinist.  

De neimaginat: Proprietarul unui refugiu din județul Hunedoara își strigă bucuria pe Facebook: „De câte ori crapă vreun alpinist, mă bucur ca un copil”
Comentează 1

Duminica dimineața, Mihai Bursesc, proprietarul refugiului Sălașul de Sus, din județul Hunedoara, a postat un mesaj care ar fi trebuit să ducă imediat la blocarea contului său. „De cîte ori crapă vreun alpinist, mă bucur ca un copil care află că binele învinge întotdeauna în lume. Astfel, insulta adusă celor care de abia supraviețuiesc ia sfîrșit. Risipei de calorii, resurse, bani și narcisism, fără nici un folos i se pune cruce. La cît mai dese!”, elucubrează individul. Postarea a strâns aproape 800 de comentarii, utilizatorii rețelei taxându-i inepțiile.

În urmă cu câteva ore individul revine cu nouă postare, semn că administratorii Facebook, care îți suspendă contul pentru că li s-a părut lor că ai postat prea mult sau prea des sau că ai încălcat nu știu ce standarde își continuă somnul de frumusețe: „Sensul morții e să mai lași loc și altora. Cum de bunăvoie nu dă nime privilegiile înhățate, natura ne-a prevăzut cu dată de expirare. Cînd o să crăpați și voi, sudălmitorii, și idioții din colportatoarea presă can-can, în urma voastră rămîne o lume evident mai bună”, a mai scris acest „mare iubitor” al multelui și al naturii.

Fără alte comentarii.

Foto: Facebook

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite