Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De Crăciun, dar nu numai, legăm prietenii...

Între elevii de la Liceul „Sever Bocu” din Lipova și elevii de la Liceul Special „Sfânta Maria” din Arad există, din acest an școlar, un parteneriat care are scopul de  a-i aduce împreună, face to face sau online, pe copii. Aceștia realizează diverse workshopuri, accentul fiind pus pe înțelegerea celuilalt, pe respect, pe bucuria împărtășirii.

De Crăciun, dar nu numai, legăm prietenii...
Comentează 0

Din acest motiv, dar și pentru că situația pandemică a permis, în această săptămână, elevii de la Lipova, însoțiți de director prof. Corina Berzovan și de prof. Cristina Vancu, i-au vizitat pe cei de la Liceul Special „Sfânta Maria” din Arad. Au fost primiți cu nerăbdare și cu bucurie, atât de copii, cât și de director prof. Maria Porușnicu, director adj. prof. Mona Barna, prof. Victor Vancu, prof. Denisa Morshl, prof. Mihaela Iovu și prof. Dănuţ Berzovan.

S-au cântat colinde, care de care mai frumoase, s-au primit cadouri, fiindcă oaspeții lipovani nu au venit cu mâna goală, ci au pregătit pentru gazdele lor fel de fel de dulciuri și alte surprize, primite cu încântare.

Categoric, elevii de la Liceul „Sever Bocu” Lipova au devenit modele pentru colegii lor mai mici, de la Special, iar întâlnirea cu ei a fost una memorabilă, toți înțelegând care e adevărata semnificație a Crăciunului: „dăruind, vei dobândi...”

Carina A. Baba

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite