Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De ce se închide drumul Neudorf – limită județ Timiș 

Consiliul Județean Arad anunță că în perioada 27-28 mai (luni și marți) se va efectua așternerea stratului final (de uzură) pe drumul județean Neudorf-limită de județ Timiș.

De ce se închide drumul Neudorf – limită județ Timiș 
Comentează 0

Astfel, pentru a nu afecta activitatea constructorului, s-a luat decizia devierii traficului auto pe DJ 682N și pe DJ 682, între orele 8-18, prin localitatea Zăbrani. Semnalizarea tronsonului de drum în lucru va fi realizată cu ajutorul „piloților de circulație” și cu indicatoare rutiere specifice, amplasate la capetele tronsonului de drum în lucru.

Reprezentanții Consiliului Județean promit că vor informa în permanență arădenii cu privire la stadiul lucrării și ridicarea restricțiilor. De asemenea, își cer scuze pentru disconfortul creat.

„Informăm arădenii că în perioada de turnare a stratului de uzură, echipele de control ale Consiliului Județean Arad vor verifica, în două schimburi, ca reglementările privind devierea traficului auto să fie respectate, pentru a ne asigura că vehiculele de mare tonaj nu afectează asfaltul proaspăt așternut”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.  

Modernizarea drumului județean Neudorf-limită de județ Timiș este un proiect finanțat în totalitate din fondurile Consiliului Județean Arad. Valoarea investiției este de 4,8 milioane lei fără TVA. Lucrarea a constat în lărgirea carosabilului, realizarea șanțurilor, podețelor, acceselor laterale. S-a intervenit inclusiv la terasamentul drumului județean.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite