Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De când vaccinul împotriva COVID-19 va fi disponibil pentru arădeni

După cum vă informam, astăzi a început campania de vaccinare împotriva COVID-19 atât în România, cât și în întreaga Uniune Europeană.

De când vaccinul împotriva COVID-19 va fi disponibil pentru arădeni
Comentează 1

De menționat că vaccinarea a început azi doar în cele zece spitale de boli infecțioase aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase; Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș“; Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Dr. Victor Babeș“; Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca; Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța; Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș“ Craiova; Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași; Spitalul de Urgență Baia Mare; Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou“ Suceava și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș“ Timișoara.

Cadrele medicale vor avea prioritate

Dar când va fi disponibil vaccinul și pentru arădeni? Răspunsul ni-l dă Răzvan Cadar, vicepreședintele Consiliului Județean Arad, care a participat la videoconferința în care s-au discutat ultimele detalii cu privire la campania de vaccinare. „Pentru arădeni este important că vaccinul va fi disponibil din 29 decembrie. La fel ca în toată România, vor beneficia de vaccin cu prioritate cadrele medicale. Avem un protocol bine pus la punct și am încredere că vom gestiona eficient campania de vaccinare, care ne oferă speranța de a depăși pandemia și șansa de a reveni treptat la viața noastră normală”, a scris pe Facebook Răzvan Cadar.

Foto: gov.ro și Facebook Răzvan Cadar

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite