Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dăncilă şi Iohannis, întâlnire crucială, astăzi, la Cotroceni. Care a fost miza discuţiei

Premierul Viorica Dăncilă a avut, astăzi, o întrevedere cu președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Potrivit Guvernului, discuţia a abordat "aspecte legate de Președinția României la Consiliul Uniunii Europene, atât în ceea ce privește stadiul pregătirii dosarelor și a temelor de interes, cât și referitor la aspectele tehnice, de infrastructură și program".

Dăncilă şi Iohannis, întâlnire crucială, astăzi, la Cotroceni. Care a fost miza discuţiei
Comentează 0

UPDATE 12:05 - Potrivit unui comunicat al Guvernului, discuţiile s-au purtat pe marginea Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.

"Astăzi, 18 aprilie, Prim-ministrul României Viorica Dăncilă a avut o întrevedere cu Președintele Klaus Werner Iohannis, în cadrul căreia au fost abordate aspecte legate de Președinția României la Consiliul Uniunii Europene, atât în ceea ce privește stadiul pregătirii dosarelor și a temelor de interes, cât și referitor la aspectele tehnice, de infrastructură și program. Au fost trecute în revistă prioritățile incluse în Programul de lucru al Președinției Române la Consiliul UE și s-a discutat pe marginea calendarului acțiunilor pe care Guvernul are în vedere să le organizeze în prima parte a anului viitor. În context, a fost evidențiat obiectivul României de a contribui, de o manieră constructivă, la definirea și promovarea interesului comun european, la asigurarea unității și coeziunii între statele membre precum și la reapropierea cetățenilor de Uniunea Europeană", arată Guvernul.

Citeste mai mult pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite