Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dăncilă rămâne optimistă: susține că va intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale


Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat joi, la Parlament că pleacă „cu datoria împlinită” şi că Guvernul va rămâne în istorie drept „un guvern bun”, scrie adevarul.ro. Totodată, premierul a afirmat că e sigură că va ajunge în turul doi la alegerile prezidenţiale.

Dăncilă rămâne optimistă: susține că va intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale
Comentează 2

„După cum aţi văzut, moţiunea a trecut. Toate partidele s-au unit pentru a trece această moţiune. Au fost şi colegi din PSD care au trădat. Nu este o problemă. Plecăm cu datoria împlinită. Am îndeplinit multe obiective din programul de guvernare pe care oamenii le-au văzut şi simţit. Le doresc să vină cu o formulă guvernamentală. Fac apel la preşedintele României să numească un premier cât mai repede. Îmi doresc ca preşedintele să numească cât mai repede, dacă se poate chiar şi astăzi. Vom intra în turul al doilea, mergem cu candidatura la prezidenţiale înainte. Sâmbătă îmi lansez candidatura. În 2016, PSD a venit din opoziţie şi a venit cu un scor foarte mare. Oamenii vor face comparaţie cu ce a făcut PSD şi ce au făcut care-şi doresc să vină astăzi la guvernare. Preşedintele României trebuia să respecte decizia CCR. Apoi de ce era să vin cu remanierea atunci când exista o moţiune. Este moţiunea, le doresc succes. PSD merge mai departe în misiunea sa. Nu cred că Secţia de Investigare a Magistraţilor trebuie să fie desfiinţată printr-o OUG. Cred în independenţa justiţiei cum cred că preşedintele României nu trebuie să dea ordin pentru plecarea şefului DIICOT”, a spus Viorica Dăncilă.

Aceasta a mai afirmat că rămâne la șefia PSD, că nu are cum să facă un pas în spate și nu va face, pentru că nu are nimic să-și reproșeze.

Intrați aici pentru mai multe detalii: https://m.adevarul.ro/news/politica/dancila-intru-turul-doi-doi-prezidentiale-nu-mi-reprosez-nimic-guvernul-ramane-istorie-guvern-bun-1_5d9f1baf892c0bb0c6736901/index.html?fbclid=IwAR37Q3X08kEU5PP0L3ER_rMFLXuGnJkpHfSq8dloCPV4Wo0Yz5KGOMvUK7E

Foto: impact.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite