Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dacă meciul de pe ,,Francisc Neuman” se juca o săptămână, Viitorul n-ar fi câștigat

UTA- Viitorul Constanța 1-0

Dacă meciul de pe ,,Francisc Neuman” se juca o săptămână, Viitorul n-ar fi câștigat
Comentează 0

Nu numai că n-ar fi câștigat , ci nici nu marca . Cea ajuns echipa lui Hagi... Doar doi jucători și jumătate care se pot numi jucători: portarul Cojocaru , mijlocașul Ciobanu , iar jumătatea , acel Haită căruia multă lume îi prezice un viitor ( nu de la Viitorul) strălucit în fotbal.

Ai noștri și-au făcut treaba, adică au câștigat trei puncte, bune doar pentru siguranță dacă alt țel nu au cei din conducere. Bine e un țel care trebuie scris cu litere mari ”ȚEL”, de domeniul, nu al fantasticului ci mai degrabă de domeniul regulamentului, acela cu posibila participare în cupele europene.

Dar întreb și eu , așa ca unul care nu ar fi avut de-a face cu fotbalul...ce greșeală sau ce rușine ar fi fost dacă ”accesam ” și acest țel? Chiar nu înțeleg explicațiile lui Sany Meszar...dar mă rog, e hotărârea lor.

Revenind la meciul din după-amiaza aceasta, teoretic Balint a început cu un ”11 ” cu care, cred, că am fost majoritatea de acord. Realitatea de pe teren a demonstrat altceva.

Inspirația antrenorului arădean s-a concretizat în momentul în care a hotărât să nu-i înlocuiască pe ambii înaintați ai UTA-ei, pentru că , sinceri să fim, atât Adi Petre , dar mai ales Hora nu au corespuns. Preluări în careu, specifice pentru a etala valoarea unul atacant, făcute ca niște începători, șuturi din poziții incredibil de avantajoase executate spre casele din minicartierul ” Frații Neuman” din spatele porții, aprecieri defectuoase ale distanței coechipierului față de pasator și nu numai la cei doi. Chiar și brazilianul Roger sau ” internaționalul ” Albu se precipitau și , normal greșeau la aceste combinații.

Deci, Balint a fost inspirat lăsându-l pe Hora în teren, pentru că acesta, profitând de faptul că Mladen, căpitanul oaspeților , a anulat poziția de ofsaid a înscris singurul gol al partidei.

A fost introdus Antal, care s-a dovedit mult mai slab decât Adi Petre. Motorașul Denis Rusu s-a stins încet-încet ,acesta aprinzându-și avariile spre banca tehnică cu scopul de a fi înlocuit. Tomozei putea juca pe orice post , iar Iacob într-un picior, în contextul ” pericolului” creat de atacanții oaspeți.

UTA a prins, astăzi, un adversar de nerecunoscut, cu toate acestea, blestemul victoriilor de pe trene propriu era să continue... Poate nu-i place izul acestei primăveri ce se chinuie să se instaleze. Greu blestem...ca și Covidul

Dacă nu câștiga UTA astăzi, eram gata să jur că nu voi mai viziona meciuri internaționale. După ultimele partide din Champions League urmărite de mine este un chin să fiu telespectator la meciurile din liga I de la noi.

Despre Real Madrid , cu altă ocazie.

Haide ...totuși UTA!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite