Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cursurile continuă la Camera de Comerţ Arad

Cursurile continuă la Camera de Comerţ Arad
Comentează 0

Camera de Comert, Industrie şi Agricultură Arad prin Centrul de Formare Profesională organizează în următoarea perioadă, noi serii de cursuri după cum urmează:

  • Administrator de condominii – începând cu 30 martie 2021
  • Arhivar - începând cu 7 aprilie 2021

Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale și Ministerul Educației Naţionale și sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări.

Participarea la cursuri de formare profesionala poate aduce multe beneficii, printre care o calificare atestată şi recunoscută pe piaţa muncii, printr-un certificat sau o diplomă, eliberate conform legislaţiei în vigoare.

“La ora actuală, pe pagina web a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad, sunt publicate 211 de oferte de angajare cuprinzând un număr de 1.246 de locuri de muncă. O ofertă relativ redusă, ţinând cont că numărul şomerilor la nivelul lunii noiembrie 2020 era 4.582. Astfel, într-o perioadă în care șomajul este în creştere, adulții au nevoie, mai mult ca oricând, de reconversii profesionale. Îi încurajez pe toţi cei care doresc să se specializeze într-un anumit domeniu, să se înscrie cu încredere la programele noastre de formare profesională”, declară preşedintele CCIA Arad, domnul arh. Gheorghe Seculici.

Informații și înscrieri la Centrul de Formare Profesională CCIA Arad: strada Cloșca nr. 5, telefon 0730.188.299, email: carmen.crisan@ccia-arad.ro

Măsuri generale de prevenire și protecție COVID 2019 adoptate de CCIA Arad:

  • amenajarea corespunzatoare a sălilor, cu respectareaa distanței sociale de minim 1,5 metri
  • maximum 10 cursanți intr-o sală de curs (o grupă cu un număr mai mare de cursanți va fi împărțită în subgrupe)
  • decalarea programului și a pauzelor organizate, dacă se impune acest lucru
  • impunerea purtării, pe toată perioada programului de formare profesională, a echipamentului de protecție- mască și mănuși
  • amplasarea de dozatoare cu dezinfectant la intrare în sălile de curs
  • asigurarea aerisirii periodice a încăperilor
  • asigurarea în permanență la grupurile sanitare, de săpun și dezinfectant

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide