Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Curs de modeling Angels

Curs de modeling Angels
Comentează 0

Asociația Angels Organization anunță intenția de a organiza începând cu luna martie o serie de ateliere educaționale adresate copiilor, adolescenților dar și adulților, programe de educație non-formală, menite să clădească o imagine de sine pozitivă a cursanților. Desfășurarea acestora va respecta toate normele de siguranță (verificarea temperaturii și dezinfectarea participanților la sosire, impunerea purtării măștilor de protecție)  și aplicarea măsurile de distanțare socială impuse de autorități. Participarea la cursuri va fi organizată pe grupe de vârste, între 5 și 15 persoane (în funcție de limitarea permisă de autorități la momentul desfășurării și de specificul fiecărui atelier în parte).

 Scopul acestor cursuri este de a crea un mediu sănătos de dezvoltare a abilităților sociale prin dezvoltatea autocunoașterii și a abilităților practice. Cursanții vor interacționa într-un mediu plăcut, descoperind modalități noi de a-și valorifica timpul liber. Printre atelierele vizate se vor număra Dezvoltare personală și autocunoaștere; Comunicare și vorbit în public; Actorie și dicție; Bune maniere contemporane și etichetă; Creativitate și îndemânare;  Automachiaj personalizat; Fashion Styling și fotografie.

Sub acest format se vor desfășura și Cursurile de modeling Angels care se adresează  tinerilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 24 de ani. Acestia vor învăța cum să-și pună în valoare calitățile necesare pentru a practica modeling și fotomodeling. Proiectul este educațional, de inițiere, nu există o selecție preliminara, însă absolvenții cu calități necesare practicării acestui domeniu vor avea posibilitatea de a continua cu alte proiecte, având șansa de a practica modelingul și fotomodelingul prin intermediul participării la castinguri, prezentări de modă, ședinte foto, pictoriale fashion, reclame comerciale, concursuri de modeling și de frumusețe, sub îndrumarea agenției Angels Events, echipă care organizează și asigură în fiecare an, pregătirea concurentelor pentru concursul județean de frumusețe Miss Arad.

Fiind un program afterschool, activitatea va avea loc în afara orelor de școală vineri și/sau sâmbătă.

    Cursul va avea loc la Atrium Mall Arad, Et II (vis-a-vis de cafeneaua Le Relais) și include formarea teoretică și practică, sedințe foto și minim o prezentare de modă.

                Locurile sunt limitate, iar rezervarea unui loc se realizează online pe facebook-ul agenției Angels Events-Models sau telefonic: 0742531043. Informații suplimentare: ateliereleangels.blogspot.com

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite