Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Curs de modeling Angels la Atrium Mall

 Curs de modeling Angels la Atrium Mall
Comentează 1

Un nou proiect de modeling foarte așteptat în rândul tinerilor va debuta săptămâna viitoare. Cursurile de modeling Angels sunt aflate la a XII-a ediție și sunt organizate de agenția de manechine și fotomodele Angels Events împreună cu Asociația Angels Organization. Proiectul adună sub aceeași umbrelă, profesioniști din modeling, fotomodeling, make-up, hair-style, concursuri de frumusețe și psihologie. Proiectul este educațional, nu va exista o selectie preliminara și se adresează copiiilor și adolescenții cu vârsta cuprinsă între 4  și 20 de ani, aceștia fiind invitați să experimenteze, să învețe și să își dezvolte aptitudinile  necesare practicării modelingului si fotomodelingului.

                Proiectul va avea loc în perioada 22.11.2019- 17.02.2020, într-un spațiu special amenajat la Atrium Mall Arad și include formarea teoretică (seminarii săptămânale a câte 1,5 ore) și practică (2 sedințe foto și minim o prezentare de modă).

                Dupa finalizarea cursurilor de modeling, absolventii vor avea șansa de a practica modelingul si fotomodelingul prin intermediul participării la castinguri, prezentări de modă, ședinte foto, reclame comerciale, concursuri de modeling și de frumusețe, sub îndrumarea agenției Angels Events Models.
La finalul proiectului, absolvenții vor primi o selecție de fotografii editate profesional, și o diploma care atestă absolvirea acestui curs.

                Echipa agenției Angels Events Models organizează și asigură în fiecare an, pregătirea concurentelor pentru concursul județean de frumusețe Miss Arad.

                Locurile sunt limitate, iar rezervarea unui loc se realizează online pe facebook-ul agenției Angels Events-Models sau telefonic: 0742531043

 


 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite