Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Curs Comunicare si Televiziune

Curs  Comunicare si Televiziune
Comentează 0

 Această primăvară aduce o provocare pentru tinerii cu  vârsta minimǎ de 11 ani, lansată de Asociația Angels Organization în parteneriat cu Nicoleta Pavel, Televiziune Arad și Radio Arad 99,1 Fm, care constă într-un curs de Comunicare și Televiziune.

  Cei care se vor înscrie la acest proiect vor studia despre tainele din spatele micului ecran, direct din studioul Televiziunii Arad, având-o ca ghid pe bine-cunoscuta  Nicoleta Pavel, realizator Tv cu o experiență în domeniu de 16 ani.

Printre oportunitățile oferite de program, se numără și participarea în calitate de reporter-amator la diverse evenimente, precum și interacțiunea cu  personalitǎți ale Aradului din varii domenii.

Planificarea didactică cuprinde și:  imaginea în televiziune, statutul persoanelor publice, rolurile prezentatorului și ale realizatorului de emisiuni de știri, principii ale filmării, montajul și editarea.

Cursul va începe din luna iunie și va avea o durată de 2 luni, fiind împărțit pe module de câte două ore săptămânale, fiind organizat pe două grupe de vârstă: 11-13 ani, respectiv divizia tinerilor începând cu vârsta de 14 ani.

Costurile totale ale unui curs sunt de 1200 de lei, dar primele 10 înscrieri beneficiazǎ de o reducere de 50%.

 

Inscrieri şi informații suplimentare: 0742531043

 

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite