Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cupa de la Moşniţa Nouă e în vitrina celor de la HC Beldiman!

Cupa de la Moşniţa Nouă e în vitrina celor de la HC Beldiman!
Comentează 0

Că proiectul HC Beldiman este unul ce tinde tot mai mult să fie de succes, şi e destinat renaşterii handbalului din municipiul nostru, o dovedeşte şi faptul că se lucrează cu succes la mai toate nivelele de juniori în cadrul clubului. După dublul succes de la nivelul juniorilor II în Campionatul Naţional (la Lugoj şi cu Sânnicolau Mare), sâmbătă şi duminică echipele de baby-handbal şi juniori IV ale soţilor Beldiman au fost la "Cupa Moşniţa Nouă 2018". Şi nu doar au participat! Ci au câştigat toate meciurile disputate, totul culminând cu 4 trofee!

La categoria baby-handbal, atât la băieţi cât şi la fete, HC Beldiman s-a impus, clubului arădean fiindu-i acordate şi două premii speciale: Câmpean Vanessa - cea mai buna handbalistă şi Creţ Andrei - cel mai bun portar.

A urmat competiţia de juniori IV. La baieti HC Beldiman şi-a mai trecut în palmares un loc I, câştigând finala cu CSS Dr.Tr.Severin, scor 11-7. Premiul special de cel mai bun handbalist i-a fost acordat lui Beldiman Robert. Nici fetele nu s-au lasat mai prejos, au câştigat finala mare cu CSŞ Dr.Tr.Severin, 13-9.Premiul special de cea mai buna handbalistă a fost acordat Alexandrei Ţucudean de la HC Beldiman.

"Suntem foarte bucuroşi că munca noastră şi a copiilor dă roade şi într-adevăr am avut o săptămână plină de victorii la toate categoriile de vârstă. Ţin sa le mulţumesc atât copiilor pentru munca şi dăruirea de care dau dovadă, cât şi părinţilor pentru înţelegerea şi sprijinul copiilor în ceea ce fac", spune George Beldiman.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite