Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cunoscuta autoare Lavinia Betea și-a lansat în acest weekend două noi cărți cu CEAUȘESCU & TOVARĂȘA

În seara zilei de sâmbătă, 17 iulie, pe terasa librăriei Humanitas Kretzulescu din București, prof. univ. dr. Lavinia Betea și-a lansat cele mai recente două cărți, apărute de curând la Editura Corint și anume ”Ceaușescu și epoca” și ”Tovarășa. Biografia Elenei Ceaușescu”.

Cunoscuta autoare Lavinia Betea și-a lansat în acest weekend două noi cărți cu CEAUȘESCU & TOVARĂȘA
Comentează 0

Evenimentul, la care au ținut să ia parte cunoscuți jurnaliști și oameni de televiziune: Raluca Rogojină (TVR 1), Ion M. Ioniță, redactor șef Historia, Dorin Matei redactor șef Magazin Istoric, Dan Constantin, redactor șef Jurnalul Național, Grigore Cartianu - ziariștii.com, i-a mai avut ca și invitați pe Florin Postolache, lider al revoltei Brașov 1987, pe fostul director al SRI, Virgil Măgureanu, precum și alți generali sau foști ofițeri.

Discuția despre comunismul românesc ”așa cum a fost, pornind de la cele două volume semnate de prof. univ. dr. Lavinia Betea”, a fost moderată de către Florin-Răzvan Mihai, coordonatorul colecției ”Istorie. Autori Români” a Editurii Corint.

Iar vestea bună pentrru noi, arădenii, e că cele două volume ale Laviniei Betea, care este și cadru didactic la Universitatea ”Aurel Vlaicu”, pot fi deja procurate de la Librăria CORINA, de pe str. Eminescu.

Sara N. Dan

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite