Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cumpără-ți lenjerie intimă în funcție de forma corpului tău

Nu știu în ce măsură te gândești ca bărbat că forma corpului tău influențează alegerea lenjeriei intime. O, dar, stai! Nu pot să port orice? Ba sigur că poți, dar nu întotdeauna înseamnă că ți se și potrivește.

Cumpără-ți lenjerie intimă în funcție de forma corpului tău
Comentează 0

Ideea e că atunci când vine vorba de cumpărarea unei lenjerii intime, trebuie să fii sincer cu tine. Poate că vizual îți place, dar în momentul în care o încerci îți dai seama că nu-ți vine nicicum. Poate că nu știi cum să îți alegi mărimea potrivită. Fie e prea mică, fie e prea mare sau pur și simplu nu știi ce model ți s-ar potrivi.

Ei bine, dă-mi voie să te ajut cu asta, oferindu-ți câteva îndrumări. 

1. Chiloții 

Potriviți pentru: bărbații cu coapse mai mari (sau pentru cei care sunt mai înzestrați)

Primul lucru care îți vine în minte când te gândești la o pereche de chiloți pentru bărbați e că sunt deja demodați sau cel puțin prea clasici. Permite-mi să-ți spun că ultimele tendințe în materie de lenjerie intimă, categoria chiloți, sunt de-a dreptul geniale. 

Datorită faptului că sunt fabricați din țesături tehnice, aceștia îndepărtează umezeala de pe piele. De aceea, mulți fotbaliști precum David Beckham sau Cristiano Ronaldo i-au purtat în campanii, pentru că sunt cea mai bună alegere pentru bărbații cu coapse mari. 

Lenjeria intimă care coboară pe picior tinde să se ridice pe picior în sus în timpul zilei. Astfel se creează ca un fel de rolă de material care este vizibilă prin pantaloni. Nu vrei să te simți jenat și să nu știi cum să-ți aranjezi lenjeria intimă cât mai subtil. 

În orice caz, evită fibrele artificiale dacă nu vrei să ai parte de o adevărată erupție. 

2. Boxerii

Potriviți pentru: o respirabilitate maximă

Dacă nu ești genul de persoană care poartă în mod regulat pantaloni de costum sau slim jeans, atunci o pereche de boxeri îți oferă confortul mult dorit. Sunt eleganți, confortabili și chiar moderni, doar că nu oferă neapărat cel mai sigur sprijin. 

Designerii au încercat să ofere variante îmbunătățite ale boxerilor tradiționali. De exemplu, dacă ai coapsele subțiri poți opta pentru niște boxeri mai scurți, cu o talie elastică mai subțire. Îți vor veni mai mult decât bine, te asigur de asta. 

Un sfat: dacă coapsele îți sunt mai voluminoase, care tind să se frece atunci când mergi, boxerii nu sunt cei mai potriviți pentru tine. Din cauza transpirației zona poate deveni extrem de sensibilă, provocând iritații și dureri. Cu toate acestea, nu înseamnă că trebuie să îi eviți complet. Îi poți purta liniștit pe timpul nopții și vei simți o lejeritate maximă.

3. Trunks and hipsters

Potriviți pentru: bărbații slabi și cei care merg la sală

Poate că nu ai auzit de lenjeria intimă trunks și hipsters până acum. Este de fapt o versiune mai scurtă a boxerilor și au devenit un trend odată cu apariția jeansilor super skinny. Când vine vorba de lungime, aceștia vin de la mijloc până la coapsa superioară. Unele perechi includ un material suplimentar de țesătură pentru a oferi o susținere cât mai eficientă. 

Acest tip de lenjerie intimă vine de-a dreptul mănușă bărbaților cu coapse mai subțiri. Pentru cei cu coapse mai mari pot să riște să li se ridice materialul pe picior în sus atunci când merg.

Talia acestei lenjerii de corp este mai mică decât a chiloților tip boxeri și de aceea vor sta mai jos pe șolduri. 

4. Șort

Potriviți pentru: toate tipurile de corp

Spuneai ceva despre șorturi pentru bărbați? Da și numai cuvinte de laudă! Sunt sigură că ai cel puțin un șort în garderoba ta. Sunt extrem de lejeri, comozi și mai mult decât atât, sunt doi în unu. În ideea că îi porți ca o piesă vestimentară de zi cu zi pentru acasă. 

Se știe că șortul este un simbol al confortului împins la maximum. Nu strâng, nu jenează, nu restricționează mișcarea...ce mai, sunt divini! Vestea bună e că se potrivește fiecărui tip de corp. Nu trebuie să îți mai faci griji dacă îți vin sau nu. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci e să îți alegi mărimea potrivită și basta.

Poți opta între o multitudine de culori și modele. Unele perechi de șorturi vin mai lungi pe picior, în timp ce altele vin mai scurt, iar altele au talie elastică mai lată. De toate pentru toți. 

Concluzie

Într-adevăr lenjeria intimă nu e chiar atât de ușor de ales. Trebuie să ții cont de forma corpului tău - de cât de mari îți sunt coapsele. O pereche aleasă corect te va face să te simți în largul tău. Simte-te sigur de fiecare dată când mergi undeva, alegându-ți lenjeria intimă potrivită. 


Scrie un comentariu

trimite