Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dosar de politician filosofician. Cum vrea senatorul Fifor să îi păcălească pe arădeni

Dosar de  politician filosofician. Cum vrea senatorul Fifor să îi păcălească pe arădeni
Comentează 4
Senatorul PSD de Dolj Mihai- Viorel Fifor, pripășit pe la Arad doar din dorința de a obține un nou mandat în Parlamentul României, încearcă să se bage sub pielea arădenilor. Singura lui miză este prostirea electoratului, având în vedere alegerile parlamentare din luna decembrie.

Mihai-Viorel  Fifor a apreciat (de parcă nu mai putea el de grijă), prin intermediul unui comunicat de presă, inițiativa Primăriei Arad de a acorda anumite distincții cu ocazia Zilelor Aradului.

Senatorul doljean a salutat intenția administrației locale de a acorda unor personalități titlul de cetățean de onoare. Este vorba despre: dl.PavelRiviș Tipei, dl.Flavius Domide și dna.Lizica Mihuț.

Acesta “a uitat” oare faptul că în urmă cu ceva vreme îl ataca pe fiul domnului Pavel Rivis Tipei, doar din dorința de a obține puncte electorale ???

Nici propunerile pentru aceste titluri nu au venit din partea consilierilor municipali ai PSD Arad, consilieri care se opun de fiecare dată proiectelor importante de dezvoltare a municipiului.

Practic doljeanul Mihai Fifor s-a băgat din nou,ca musca... în "ceafa" calului.

Domnule Mihai-Viorel Fifor, arădenii nu se lasă păcăliți de asemenea false aprecieri, lansate doar din dorința de a obține voturi!!!!!!!!!!

Filosofician curat-murdar !

 

Andrea Kondrad

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite