Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum va fi vremea în acest weekend la Arad

Încă de la sfârşitul lunii martie temperatura a început să urce în toată ţara înregistrându-se temperaturi chiar de peste 20 de grade Celsius. Astfel, tot mai mulţi oamenii şi-au petrecut weekendul în aer liber, savurând vremea frumoasă.

Cum va fi vremea în acest weekend la Arad
Comentează 0

Majoritatea arădenilor şi-au petrecut weekendul afară din casă. Aceştia fie au ales fie o plimbare în centrul oraşului, o plimbare cu bicicleta pe malul Mureşului sau chiar o drumeţie la pădurea Ceala. Aceste zone au fost intens tranzitate de către arădeni săptămâna trecută.

Iată însă cum va fi vremea în Arad în acest prim sfârşit de săptămână al lunii aprilie conform datelor furnizate de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Vineri, 5.04.2019, cerul va fi în mare parte însorit, iar temperatura maximă va atinge 22 de grade Celsius, vântul va bate uşor cu o viteză de 12 m/s. Sâmbătă, 6.04.2019, cerul va fi mai mult noros, temperatura maximă anunţată fiind de 19 grade Celsius, de asemenea viteza vântului va fi de 15 m/s. În ultima zi a weekendului, duminică, 7.04.2019,  temperatura va fi una mai mare decât cea de sâmbătă, meteorologii anunţând o temperatură de 22 de grade Celsius, cerul va fi uşor înnorat, iar vântul va avea o viteză de 10 m/s.

C.F.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite