Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum să cumpărați cea mai bună geacă de primăvară

Cum să cumpărați cea mai bună geacă de primăvară
Comentează 0

Primăvara este chiar după colț și este timpul să vă schimbați paltoanele voluminoase de iarnă cu o alternativă mai ușoară și mai subțire. Cu toate acestea, atunci când cumpărați geci de damă de primăvară, trebuie să vă luați în considerare tipul de corp, astfel încât să vă puteți evidenția cele mai bune trăsături.

Deși iarna nu s-a terminat, vremea ne-a reamintit deja de mai multe ori că primăvara este după colț, iar sezonul de drumeții fără a avea nevoie de crampoane la pantofi și multe straturi de haine va deveni în curând o realitate. Cu toate acestea, așa cum drumețiile de iarnă au riscurile, regulile și nevoile lor, și turismul de primăvară le are. Iar cea mai mare provocare este, după cum bănuiți, vremea.

Volatilitatea vremii în această perioadă este motivul pentru care trebuie să ne pregătim corespunzător pentru această perioadă și pentru a vă putea concentra mai ușor asupra locului unde vă vor duce acele geci de damă data viitoare, am decis să vă ajutăm.

Ce probleme aduce primăvara?

Așa cum am subliniat deja, vă veți lupta în principal cu vremea, respectiv cu instabilitatea acesteia. Atâta timp cât soarele strălucește și vântul suflă plăcut, cinci minute mai târziu puteți fi surprins de o furtună. În același timp, spre deosebire de iarnă, nu este posibil să folosiți mai multe straturi și să le ajustați în funcție de condiții - temperaturile sunt deja mai ridicate și ați fierbe literalmente în propriul suc.

Pentru a vă oferi o perspectivă mai bună, iată câteva sfaturi pentru a cumpăra cea mai bună geacă de primăvară în funcție de tipul dumneavoastră de corp.

Clepsidră

Femeile cu un tip de corp de clepsidră au partea superioară și inferioară a corpului proporționată și au o talie mai mică. Pentru a flata această siluetă, cel mai bine este să alegeți un model de geci de damă cu linii de prințesă, permițând jachetei de primăvară să vă evidențieze talia. 

În afară de asta, puteți opta și pentru sacouri de damă cu centură pentru a vă accentua talia. Jachetele cu decolteu în V și cele în stil wrap sunt, de asemenea, o alegere excelentă, deoarece vă evidențiază silueta. Pe cât posibil, ar trebui să evitați geci de damă scurte sau scurte și cele cu ornamente, nasturi și buzunare în exces.

Petite

Femeile cu un tip de corp petite sunt mici de înălțime. Ca atare, unul dintre cele mai comune sfaturi pentru a cumpăra cea mai bună geacă de primăvară în funcție de tipul dvs. de corp este să evitați modelele supradimensionate care vă pot acoperi corpul. În plus, jachetele lungi, mai exact cele care se întind sub șolduri, trebuie evitate, deoarece vă pot face picioarele să pară mai scurte. 

Dacă aveți un corp micuț, cele mai bune opțiuni sunt geci de damă cropped și cele ajustate, cum ar fi o geacă bomber. Aceste modele nu numai că vor adăuga înălțime, dar vă vor evidenția și formele.

Măr

Femeile cu o formă de corp de măr au un bust mare, o secțiune mediană plină și șolduri înguste. Dacă aveți acest tip de corp, vă puteți accentua formele optând pentru o geacă de lungime medie. Nu uitați că aveți șolduri înguste, iar o geacă de lungime medie va face ca această trăsătură să nu fie observată. 

Jachetele în stil wrap sau cu centură sunt, de asemenea, alegeri excelente, deoarece pot crea iluzia unei talii mici. De asemenea, puteți purta geci de damă cu dungi verticale pentru a părea mai subțire și mai înaltă. Pe cât posibil, ar trebui să le evitați pe cele cu modele țipătoare, deoarece acestea pot adăuga volum corpului dvs.

Pară

Femeile cu forma corpului de pară au șolduri late și umeri înguste. Purtarea jachetelor de primăvară cu umeri cu umeri vă va pune în valoare umerii. În plus, puteți opta și pentru geci de damă cropped pentru a evita să adăugați volum inutil șoldurilor dumneavoastră. Pe cât posibil, ar trebui să evitați jachetele peplum, deoarece acestea vă pot face șoldurile să pară mai mari.

În general, acestea sunt cele mai comune sfaturi pentru a cumpăra cea mai bună geacă de primăvară în funcție de tipul dvs. de corp. Urmând aceste reguli, puteți evita să petreceți ore întregi pentru a găsi îmbrăcămintea exterioară perfectă. Amintiți-vă întotdeauna că designul corect al jachetei nu numai că vă va face să vă simțiți confortabil. De asemenea, vă poate face să arătați glam și fabuloasă.


Scrie un comentariu

trimite