Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum să alegeți jucării ideale pentru copii de 2 ani

Pe măsură ce copiii mici cresc, încep să se bucure de seturi de joacă, triciclete, puzzle-uri, seturi de construcție, rechizite de artizanat de bază, trenuri și piste de curse șau instrumente musicale. Aceste jucării vă pot ajuta copilul să dezvolte abilitățile motorii și jocul social înainte de a începe școala.

Cum să alegeți jucării ideale pentru copii de 2 ani
Comentează 0

Copiii de doi ani nu mai sunt bebeluși, dar nu sunt suficient de mari pentru multe dintre jucăriile mai complexe care exista pe piata. Dar, dacă știi unde să cauți, poți găsi o mulțime de jucarii copii 2 ani captivante și interactive, care îți vor menține copilul ocupat și stimulat mental.

La ce sa fiti atenti cand alegeti jucarii pentru copii de 2 ani?

Varsta Recomandata

Consultați întotdeauna instrucțiunile producătorului pentru vârsta recomandată. Acest ghid vă va ajuta să determinați dacă jucăria este sigură și suficient de captivantă sau prea complicată pentru copilul dumneavoastră.

Siguranță

Când faceți cumpărături, fiți atenți la jucăriile cu piese mici care pot reprezenta un pericol de sufocare – în general, aceste jucării sunt etichetate 3 ani plus. Deși copiii de 2 ani par mult mai avansați decât bebelușii, ei sunt încă prea mici pentru a manipula jucăriile cu piese de dimensiuni nepotrivite.

Longevitate

După cum știe orice părinte, bebelușii și copiii mici cresc în etape, iar interesele lor se schimbă într-o clipă. Luați în considerare cât timp vor putea folosi jucăria pe care o cumpărați. Și, ori de câte ori este posibil, căutați jucării cu aplicații multiple, deoarece aceste articole vor avea mai multe șanse să rețină atenția micuțului pentru mai mult timp. Puteti sa cautati jucarii deschise, cum sunt cuburile din lemn sau curcubeul Montessori din lemn. Cu aceste jucarii puteti reinventa in permanenta noi jocuri si scenario, iar cei mici nu se vor plictisi cu usurinta!

Valoarea educațională

În mod similar, copilul de 2 ani dezvoltă rapid tot felul de abilități importante de limbaj, abilitati sociale, cognitive și motorii. Căutați jucării – cele cu litere, culori, numere și alte componente educaționale – care ajută la promovarea abilităților la care lucrează atunci când începeți să faceți cumpărături.

Copiii de doi ani iubesc noutatea. Niciodată nu poți prezice de ce va deveni obsedat orice copil, dar copiii de 2 ani sunt, în general, fani ai cărților ilustrate pentru copii, seturi de figurine cu animale, păpuși cu degete, jucării de baie viu colorate, blocuri,puzzle-uri cu numere, animale, alfabet, seturi de creioane și instrumente muzicale simple ca mini tobe sau xilofoane.

Pe site-ul Briele veti gasi cu siguranta o jucarie potrivita pentru copii de 2 ani si nu numai. Veti gasi jucarii din lemn pentru bebelusi, infanti sau toddleri, iar din gama variata care o au veti putea alege jucarii potrivite varstei si intereselor copilului dumneavoastra!


Scrie un comentariu

trimite