Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum explică Ana Maria Dragoș plecarea din funcție

Într-un comunicat transmis presei, directorul Centrului Cultural Județean Arad (CCJA), Ana Maria Dragoș,  explică de ce a ales să plece din funcție.

Cum explică Ana Maria Dragoș plecarea din funcție
Comentează 2

Din declarații rezultă că totul a plecat de la anunțul Consiliului Județean privind realizarea unui audit ad-hoc la CCJA.

Auditul ar urma să fie făcut pentru că o serie de documente din CCJA ar fi fost întocmite ”superficial”, iar o parte din actele de la licitații ar lipsi.

”Consider normal auditul, chiar dacă nu sunt de acord cu motivaţia. Cred cu tărie că documentele care au stat la baza achiziţiilor CCJA sunt întocmite cu profesionalism de către echipa noastră şi că fiecare achiziţie a fost făcută în temeiul legilor şi cu respectarea prevederilor legale aflate în vigoare. Aştept cu interes rezultatul auditului deoarece, aşa cum ştiţi, auditarea are şi rolul de a consilia instituţia auditată pentru viitoarele achziţii. Chiar dacă, în percepţia colectivă, auditorul e un „bau-bau” de care toată lumea fuge, de-a lungul timpului am învăţat din fiecare audit la care a fost supusă instituţia pe care o conduc”, a reacționat Ana Maria Dragoș.

Aceasta a adăugat că în cei aproape nouă ani de mandat de manager a trecut prin mai multe controale, din care a ieşit ”cu capul sus”.

Dragoș mai spune că a luat decizia de a pleca atât pentru că simte că și-a dus la îndeplinire toate obiectivele, dar și pentru că resimte ”o oarecare oboseală după aceşti nouă ani”.

CITEȘTE ȘTIREA INIȚIALĂ: Directorul Centrului Cultural Judeţean Arad renunță la funcție

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide