Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum a fost răstălmăcit Raed Arafat

Cum a fost răstălmăcit Raed Arafat
Comentează 0

Atragem atenția asupra unei știri care a fost preluată pe mai multe publicații și în care a fost *scoasă din context o afirmație* a dnlui Raed Arafat (”Lupta cu COVID-19, din păcate am pierdut-o”). Vă rugăm să faceți rectificările necesare!
Dnul Arafat făcea referire la cazul medicului de la Fetești, și NU la efortul în combaterea pandemiei, după cum reiese clar din transcrierea pe care o punem la dispoziție, precum și din secvența video:
„Noi continuăm să creștem capacitatea la limita care ne permite și resursa umană, bineînțeles. La București acuma lucrăm pe încă niște paturi de terapie intensivă care vor fi conexate la Spitalul Marius Nasta, sper să înceapă să funcționeze cel târziu la începutul săptămânii viitoare, punând acolo al 5-lea tir mobil de terapie intensivă. Continuăm să detașăm oameni acolo unde este nevoie. Din păcate, mai avem colegi care se îmbolnăvesc dintre cei care îngrijesc pacienții și vreau să transmit public condoleanțele colegilor de la Fetești și întreg sistemul de urgență și a colegilor medici în general pentru decesul șefei unității de primiri - urgență de la Fetești care din păcate după o lună de luptă cu COVID-19, din păcate am pierdut-o. Și asta arată cât de serioasă este această luptă și cât de mare este presiunea și asupra sistemului medical din mai multe puncte de vedere, nu numai asupra capacității, dar și asupra oamenilor care lucrează în sistem”

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite