Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cultură de cannabis descoperită în urma unor percheziții în județul Arad. Vezi câte persoane au fost arestate

Ieri, 23 iunie 2022, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, au desfășurat o acțiune pe linia traficului de droguri de risc, în județul Arad. Astfel, au fost efectuate 7 percheziții domiciliare, la unul dintre imobile, fiind descoperită o cultură indoor de cannabis.

Cultură de cannabis descoperită în urma unor percheziții în județul Arad. Vezi câte persoane au fost arestate
Comentează 0

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea cercetărilor, 310 plante de cannabis în diferite stadii de dezvoltare, în cantitate totală de aproximativ 63 de kilograme masă verde, mai multe instalații artizanale, transformatoare, lămpi de căldură, precum și 2 telefoane mobile. La data de 23 iunie a.c., în baza probatoriului administrat, 2 persoane, de 37 și 43 de ani, au fost reținute, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc.

Astăzi, 24 iunie, acestea au fost prezentate magistraților Tribunalului Arad, care au dispus arestarea preventivă. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Activitatea a beneficiat de sprijinul Poliției Orașului Sebiș.

Galerie foto (4)


Scrie un comentariu

trimite
Inchide