Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu ochii pe şoferii care ocupă fără drept locurile de parcare

În după amiaza zilei de 06.07.2022, poliția locală, împreună cu Serviciul Parcări de reședință din cadrul RECONS S.A., a verificat locurile de parcare de reședință din trei zone ale orașului: FAST PARK 3 (strada Zalău), FAST PARK 4 (Bulevardul Nicolae Titulescu în spatele blocului 310), FAST PARK 6 (Bulevardul Gheorghe Magheru în spatele blocului 331) și FAST PARK 1 (ALFA).

Cu ochii pe şoferii care ocupă fără drept locurile de parcare
Comentează 1

„În cursul unei acțiuni ce a durat mai puțin de două ore, au fost identificate mai multe situații de încălcare a HCLM 242/2020, inclusiv a art. 23, pct. «a», care prevede sancțiunea pentru ocuparea fără contract a unui loc în parcările de reședință. În 3 situații, au fost aplicate inclusiv amenzile prevăzute de actul normativ. De asemenea, la final, la toate fast-parkurile menționate au fost aplicate stickere cu numărul de apel gratuit al dispeceratului poliției locale (0257-939), la care deținătorii de contracte pot apela dacă vor constata că locul închiriat este ocupat de un alt automobil.

În următoarea perioadă, DGPL și RECONS vor intensifica verificările atât în fast-parkuri, cât și la parcările rezidențiale la sol, fiind vizate și situațiile în care sunt ocupate fără contract locuri de parcare rămase libere după desfășurarea licitațiilor deja organizate”, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale.

Sursa foto: Poliţia Locală

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite